De Cabane Wenduine

21/07/2018

Meld je aan vanaf 9 uur. Je kunt vanaf dan ook al het strand op.


Beachvolleyfun met je voeten in het water.

Een uitgestrekt en eenzaam strand, zacht wit zand, open horizonten, … Niet voor niets is La Cabane de favoriete tornooiplek van sun and fun lovers. Sporten met de wind in de haren. En dan: smullen van huisgemaakte garnaalkroketten, slurpen aan een sangria, of wat luieren in de zon. Schrijf je nu in voor een topzomerdag, en geniet!

Locatie

De Cabane
Zeedijk, 8420 Wenduine-De Haan

 

De Cabane  - authentiek en sympathiek

De Cabane in Wenduine is een unieke horecazaak aan de Vlaamse Kust. Het café-museum in de duinen is eigenlijk een authentieke vissershut. Met zijn eenzame ligging aan de kustlijn, verre einders en het schitterende zandstrand, is La Cabane dé plek om een spetterend tornooi te beleven. Tel daarbij de warme gastvrouw, en haar vingerlikkend lekkere keukenspecialiteiten, en je weet waar jij jouw zomerse beachvolleydag doorbrengt.


Chalet Westhinder? Néé, níémand noemt de zaak die Nadine Dewulf al meer dan dertig jaar uitbaat, bij zijn officiële naam. Vraag de lokale bevolking de weg naar de Cabane, of de Zeehond, en je komt er vanzelf.

Je parkeert je auto gemakkelijk langs de Koninklijke Baan.

Kom je met de trein? Plan je reis op b-rail.be.

Je vindt De Cabane op het einde van het verharde wandelpad vanuit Wenduine richting De Haan. Neem de kusttram tot de halte Konijnenpad, en loop tot op het einde van de zandweg richting zee. Sla links af, en steek de Koninklijke Baan over. Via een kleine toegangsweg kom je op het strand. De Cabane ligt een paar meter verder, op je linkerkant.

Meer info op dekust.be