De Lilse Bergen

02/06/2024

Meld je aan vanaf 9 uur. Je kunt vanaf dan ook al het terrein op.


Beachvolleytopper en plezier voor het hele gezin

 

Lekker beachvolleyballen terwijl je partner zont op het zandstrand, en je kinderen ravotten in de mega-speeltuin? Mis dan het Spetter-beachvolleyfestival in De Lilse Bergen niet. Dé plek om een sportief weekend te beleven met het hele gezin, of met al je vrienden.

Locatie

Recreatiepark De Lilse Bergen  
Strandweg 6, 2275 Gierle   

 

Beachvolley wordt een groot feest

 

Met zijn zachte zand en speelse sfeer, vormt domein De Lilse Bergen de ideale locatie voor een onvergetelijke beachvolleydag. En in het keitoffe recreatiepark met zwemvijver, zandstrand, en een waanzinnig coole speeltuin haalt je gezin zijn hartje op. Zin om er een weekenduitstap van te maken? Overnacht dan eens in een tipi of trekkershut op het domein.


Je parkeert je auto op de ruime parking voor het domein.

Kom je met het openbaar vervoer, dan moet je er rekening mee houden dat de dichtstbijzijnde bushalte op 1,5 km ligt van de inkom van de dagrecreatie, op 2 km van de inkom van de camping.  De stations van Tielen en van Turnhout liggen allebei op ongeveer 10 km van De Lilse Bergen.  De treinreis combineer je dan met een bustrip.
Voor de tijden van de bus kan je kijken op de website van De Lijn.
Kom je met de trein, raadpleeg dan de website van de NMBS.

Een weekend lang van beachvolley genieten? In recreatiepark De Lilse Bergen kun je in een bungalowtent, tipi of huurcaravan logeren. Je overnachting regel je zelf: ze is niet in de prijs begrepen.